Επέτειος 25ης Μαρτίου Πρόγραμμα Γιορτής

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα και με όσα προβλέπονται από τις σχετικές εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘΑ θα εορταστεί στο σχολείο μας ως εξής :

Tην Παρασκευή 22/03/2024 όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν χωρίς τσάντες στις 9:00 π.μ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας παρουσία των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών μας. Η γιορτή, η οποία διοργανώνεται από τους/τις μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης, θα ξεκινήσει στις 9:30 π.μ. και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και δέκα λεπτά (1:10).

Μετά το πέρας της εκδήλωσης στις 10:45 π.μ, τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους.  Στον χώρο του σχολείου θα παραμείνουν μόνο η σημαιοφόρος, οι παραστάτες μαζί με τους καταθέτες στεφάνων και η ΣΤ  τάξη προκειμένου με τη συνοδεία του Διευθυντή και των εκπαιδευτικών να μεταβούν στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου όπου θα γίνει η κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη και του Μάρκου Μπότσαρη στις 11:30.  Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από την Κεντρική Πλατεία με ευθύνη των γονέων τους.

Η πρωινή υποδοχή στις 22/03/2024 δε θα λειτουργήσει όπως και το Ολοήμερο.

Τη Δευτέρα  25 Μαρτίου 2024 στις 9:15 στο χώρο του Σχολείου θα συναντηθούν ο Διευθυντής με τη Σημαιοφόρο και τους Παραστάτες και στις 9:30 θα μεταβούν στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας για να παραστούν στη Δοξολογία και στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Ηρώο από τις Αρχές του Νομού. Μετά τη λήξη της τελετής θα μεταβούν στα τμήματά τους και θα τεθούν επικεφαλής αυτών.

Οι μαθητές των Τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ θα πάρουν μέρος στην παρέλαση και θα συγκεντρωθούν στον αύλειο χώρο του Σχολείου στις 10:30 και κατόπιν στις 10:45 συνοδεία των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κ. Κοντομήτρου Κωνσταντίας και κ. Βουτσέλη Δήμητρας θα μεταβούν με τα πόδια στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου που έχει οριστεί ως χώρος συγκέντρωσης και αναμονής των τμημάτων για την επίσημη παρέλαση. Τα τμήματα θα αναπτυχθούν στο χώρο αυτό σε φάλαγγες πορείας με κατεύθυνση την πόλη με επικεφαλής τη Σημαία.

Στις 11:15 Παρέλαση των τμημάτων  μπροστά από τις Αρχές της Πόλης.

Η παρέλαση θα γίνει επί της κεντρικής οδού Εθν. Αντιστάσεως με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Η διαδρομή της παρέλασης αρχίζει από την είσοδο του Δασαρχείου και τελειώνει στο ύψος του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας.

Η διάλυση των τμημάτων παρέλασης θα γίνει στην οδό Καραϊσκάκη στο ύψος της οδού Κατσαντώνη όπου οι μαθητές θα παραλαμβάνονται από τους γονείς και κηδεμόνες τους.

                 Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας

ΟΔΗΓΙΕΣ_ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25η Μαρτίου 2024_

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »