Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας <<ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ>> οι μαθητές της Α’ και Β΄ Τάξης του Σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Καρπενησίου, την Παρασκευή 9 Ιουνίου. Εκεί τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σοφία Ζαλοκώστα, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Διαχείρισης Περιβάλλοντος κ. Σβερώνης Γιάννης καθώς και ο υπαρχιφύλακας κ. Φώτης Μπούργος και ο ανθυπαστυνόμος κ. Χαράλαμπος Μπέσσας  που με βιωματικό τρόπο τους έμαθαν πως πρέπει να συμπεριφέρονται στο δρόμο ως πεζοί, ως ποδηλάτες και ως επιβάτες. Έμαθαν να αντιμετωπίζουν την οδήγηση και την κυκλοφορία με υπευθυνότητα.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της πόλης μας και ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Σουλιώτη για τη χρησιμότητα του βιολογικού καθαρισμού και για τη διαδικασία μέσω της οποίας διαχωρίζονται οι μολυσματικές ουσίες από το νερό των λυμάτων.

Οι εκπαιδευτικοί που συνόδευσαν τους μαθητές κ Δέσποινα Σικαρίδου ,  κ .Βασιλική Μήλα και κ. Δήμητρα Βουτσέλη ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Καρπενησίου και την Τροχαία Καρπενησίου για τις πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες που έδωσαν στους μικρούς μαθητές ώστε ν’ αποκτήσουν περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή συνείδηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »