Η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη κ. Κωνσταντίνα Μπουμπουρη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην διεθνής διαιτητής με ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

Την Παρασκευή, 16/12/2022, με τη συμμετοχή του 1ου, του 2ου, του 3ου, του 4ου Δημοτικού Σχολείου, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, του Ειδικού Νηπιαγωγείου, του ΕΕΕΕΚ και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρπενησίου ο τελικός του “1ου Τουρνουά Μπότσια ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη 2022” με μεγάλη επιτυχία.

Νικητής αναδείχθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο, όμως επειδή δίνουμε σημασία στη συμμετοχή και όχι στη νίκη. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.  Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ.Σουλιώτη Νίκο, τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου κ. Σβερώνη Γιάννη, την Πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα. Τσιουγκρή Κωνσταντία, την Αντιπρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα. Δόση Μαίρη, το σεβαστό πατέρα Ευστάθιο Τριβιζά, το μέλος του ΔΣ της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, κ. Οικονομίδη Γιάννη, το μέλος του ΔΣ της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και χειριστή της κληρωτίδας κ. Λερογιάννη Σεραφείμ, την Πρόεδρο του Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου κα. Μανουσοπούλου Κατερίνα, την Πρόεδρο του Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου κα. Πιπέρα Ελευθερία και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο τελικός. Ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ στους μαθητές που συμμετείχαν, τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν και στους γυμναστές των σχολείων για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Περισσότερα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »