6970_18-11-2022_Σύσταση & Συγκρότηση ΕΔΥ 2022-2023 6Ε2846ΜΤΛΗ-12Ε

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη  λειτουργίας της  Επιτροπής  Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) στο σχολείο μας.

Η ΕΔΥ αποτελεί ένα νέο καινοτόμο θεσμό με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από τον Διευθυντή του σχολείου, την εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, την Ψυχολόγο, τον Κοινωνικό Λειτουργό και τη Γραμματέα της επιτροπής.

Ο στόχος του προσωπικού της ΕΔΥ είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις, καθώς  και η  υποστήριξη  της σχολικής μονάδας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που δύνανται να προκύψουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Η Ψυχολόγος κ. Κίσκιλα Αικατερίνη και ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Ξηροκώστας Κλεομένης, θα παρευρίσκονται στο σχολείο μας κάθε Παρασκευή με στόχο την υποστήριξη μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών σε θέματα που προκύπτουν στο σχολικό πλαίσιο.

Δύναται να πραγματοποιηθούν ομαδικές δράσεις στο πλαίσιο όλων των τάξεων.

Επιπλέον, μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση για τον προγραμματισμό ατομικών συναντήσεων για τα κάτωθι ζητήματα:

  1. μαθησιακές δυσκολίες, αξιολόγηση και υποστήριξη στο σχολικό πλαίσιο
  2. προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών
  3. ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και των γονέων

Διευκρινίζεται ότι οι ατομικές συναντήσεις με μαθητές και μαθήτριες που το επιθυμούν θα γίνονται κατόπιν συνεργασίας μαζί σας και μόνο με την έγγραφη συγκατάθεσή σας σε συνάντηση που θα ορίζεται  με την ΕΔΥ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για την υποβολή αιτήματος υποστήριξης  μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση του σχολείου τηλεφωνικά στο 2237022266 ή ηλεκτρονικά στο 1dimkarpen@sch.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »