Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες ,  

σας ενημερώνουμε ότι και φέτος, σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους 2023-2024, θα λειτουργήσει στο σχολείο μας η ΕΔΥ (Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης). Μέλη της Επιτροπής είναι ο Διευθυντής του σχολείου κ. Μοτσιόλας Σιδέρης, η Εκπαιδευτικός του σχολείου μας που υπηρετεί στο Τμήμα Ένταξης, κ. Γιαννουλάκου Βασιλική, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Τασιού Ευγενία, η Ψυχολόγος κ. Περήφανου Αθηνά και η Εκπαιδευτικός κ. Κοντομήτρου Κωνσταντία ως Γραμματέας. Τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κοινωνική Λειτουργός και Ψυχολόγος ) θα βρίσκονται στο σχολείο μας κάθε Πέμπτη ( 08.15 π.μ.  – 13.15 μ.μ. ).  

Σκοπός της Ε.Δ.Υ. είναι η διερεύνηση και ο εντοπισμός των εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών/μαθητριών, καθώς και η εφαρμογή παιδαγωγικών , εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών δραστηριοτήτων για το σύνολο των μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας. Παράλληλα, έργο της  Ε.Δ.Υ αποτελεί η υλοποίηση εξατομικευμένων και ομαδικών παρεμβάσεων ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των γνωστικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών/μαθητριών και η συμβουλευτική ψυχοκοινωνική στήριξη σε εκπαιδευτικούς και γονείς ή κηδεμόνες.  

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, για οποιαδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με το παιδί σας, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2237022266, τηρώντας τις αρχές δεοντολογίας και απορρήτου που διέπουν τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Οι συναντήσεις με γονείς ή κηδεμόνες θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.  

 

Καλή σχολική χρονιά ευχόμαστε σε όλους,  

 

Από το σχολείο 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »