Οι εργαζόμενες του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας «Αλκυόνη» εύχονται σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡOΝΙΑ!

Το Κέντρο Πρόληψης όπως και τα προηγούμενα έτη έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει ομάδες γονέων παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας 4-12 ετών.

Στις ομάδες γονέων θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα όπως τα όρια στα παιδιά, οι τύποι γονέων και συμπεριφορά παιδιών – συγκρούσεις, ζήλια ανάμεσα στ’ αδέλφια, σχολικός εκφοβισμός – άγχος σχολείου, προεφηβεία- εφηβεία κ.α.

Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια 6 2ωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα υλοποιηθούν από την Ψυχολόγο-Κοινωνική Λειτουργό- Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, κα Σοφία Ι. Τασιού.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 Μπορείτε να  προσκομίσετε  την αίτησή σας στα γραφεία οι ίδιοι (Αγγέλων 1, έναντι Συνεδριακού Κέντρου) ή να την αποστείλετε με e-mail στο kpalkion@otenet.gr.

Σας επισυνάπτουμε το έντυπο της αίτησης το οποίο είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.alkyoni.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης κατά τις ώρες 09:00-13:00, στο τηλέφωνο 22370 22904.

Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε το παρόν έγγραφο στους γονείς καθώς και στον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου σας.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

 

Με εκτίμηση

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης

Σοφία Ι. Τασιού

ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ 2022 ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »