Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στην κατάμεστη από γονείς Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας, οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν τη γιορτή για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με τη στήριξη των Εκπαιδευτικών τους κ. Βογδάνο Δημήτριο, κ. Κοντομήτρου Κωνσταντία, κ. Καώνη Αγγελική, κ. Ρούμτσιου Όλγα.
Η γιορτή περιλάμβανε αναλυτικό χρονικό της Μεγάλης Ελληνικής Επανάστασης, βίντεο, θεατρικό, χορούς, και πολύ όμορφα τραγούδια.
Τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης μέσα σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από όλους για τις απίστευτες ερμηνείες τους .
Στους μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την εξαιρετική εορτή που μας προσέφεραν κρατώντας για άλλη μια φορά ψηλά το εθνικό μας φρόνιμα και ζωντανές τις αναμνήσεις της ένδοξης επανάστασης μας!
Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κακαβάς Χρήστος, τα Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και οι γονείς των μαθητών μας.

Πριν τη μετάβαση του σχολείου για την κατάθεση στεφάνων έγινε η παράδοση από τον Διευθυντή της σημαίας στη σημαιοφόρο.

 

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

 

Οι φωτογραφίες  και το βίντεο είναι από το #symvainei_twra #me_ton_Pano_karagianni και τον Ευρυτανικό Παλμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »