Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας, οι μαθητές της Ε τάξης με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, παρουσίασαν  σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, μια συγκινητική παράσταση για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την εξέγερση της 17ης Νοεμβρίου 1973

Η παράσταση ανέδειξε την ιστορική σημασία των γεγονότων του Πολυτεχνείου.

Με όμορφες εκφράσεις οι μαθητές παρουσίασαν μια συναισθηματική αναδρομή στην ιστορία, ενισχύοντας τον σεβασμό προς τους ηρωικούς αγώνες των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1973 ενάντια στη χούντα για Ελευθερία και Δημοκρατία. Τα θεατρικά δρώμενα, τα βίντεο, η μουσική και τα τραγούδια από τη χορωδία της Ε’ τάξης, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, με ρυθμό, συνοχή και επίκαιρα μηνύματα!

Για την προσπάθειά τους αυτή τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν!

Η σχολική μας κοινότητα περηφανεύεται για αυτήν την πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη σημασία της μνήμης και της διαπαιδαγώγησης.

Θερμά Συγχαρητήρια σ αυτά τα υπέροχα παιδιά, στον Δάσκαλό τους κ. Λάμπρου Γεώργιο που  είχε το συντονισμό της παράστασης, στη Μουσικό του Σχολείου μας κ. Ρούμτσιου Όλγα και τις Εκπαιδευτικούς κ. Γιαννουλάκου Βασιλική και κ. Καώνη Αγγελική που βοήθησαν στην πραγμάτωση της γιορτής.

Ήταν μια συγκινητική γιορτή που άγγιξε όλους όσους την παρακολούθησαν.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »