1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου Πρόγραμμα γιορτής

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 θα προσέλθουν στις 8:15 χωρίς τσάντες. Δεν θα πραγματοποιηθούν τη μέρα αυτή μαθήματα – δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Τμήμα – παρά μόνο οι μαθητές θα παρακολουθήσουν την εορταστική εκδήλωση από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και τους Εκπαιδευτικούς κ. Γκαραβέλα Θεόδωρο, κ. Κοντομήτρου Κωνσταντία, κ. Καώνη Αγγελική, κ. Κακουράκη Μαρία. Η εκδήλωση θα  ξεκινήσει στις 8:30.

Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων στις 10:15 όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν εκτός από την Σημαιοφόρο, τους παραστάτες και τους καταθέτες στεφάνων οι οποίοι συνοδεία του Διευθυντή και των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κ. Κοντομήτρου Κωνσταντίας, κ. Βουτσέλη Δήμητρας θα μεταβούν στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου όπου θα γίνει η κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη και του Μάρκου Μπότσαρη στις 11:30.

Η αποχώρηση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία με ευθύνη των γονέων τους.

Το Σάββατο 25-03-2023 στις 9:15 στο χώρο του Σχολείου θα συναντηθούν ο Διευθυντής με την Σημαιοφόρο και τους Παραστάτες και στις 9:30 θα μεταβούν στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας για να παραστούν στη Δοξολογία και στην τελετή κατάθεσης στεφανιών στο Ηρώο από τις Αρχές του Νομού. Μετά τη λήξη της τελετής θα μεταβούν στα τμήματά τους και θα τεθούν επικεφαλής αυτών.

Οι μαθητές των Τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ θα πάρουν μέρος στην παρέλαση και θα συγκεντρωθούν στο Γυμναστήριο του Σχολείου μας στις 10:30 και κατόπιν στις 10:45 συνοδεία των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κ. Κοντομήτρου Κωνσταντίας, κ. Βουτσέλη Δήμητρας θα μεταβούν με τα πόδια στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου που έχει οριστεί ως χώρος συγκέντρωσης και αναμονής των τμημάτων για την επίσημη παρέλαση. Τα τμήματα θα αναπτυχθούν στο χώρο αυτό σε φάλαγγες πορείας με κατεύθυνση την πόλη με επικεφαλής τη Σημαία.

Στις 11:15 Παρέλαση των τμημάτων  μπροστά από τις Αρχές της Πόλης.

Η παρέλαση θα γίνει επί της κεντρικής οδού Εθν. Αντιστάσεως με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Η διαδρομή της παρέλασης αρχίζει από την είσοδο του Δασαρχείου και τελειώνει στο ύψος του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας.

Η διάλυση των τμημάτων παρέλασης θα γίνει στην οδό Καραϊσκάκη στο ύψος της οδού Κατσαντώνη όπου οι μαθητές θα παραλαμβάνονται από τους γονείς και κηδεμόνες τους.

 

Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας

Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου σχολικού έτους 2022-2023

Πρόγραμμα_εορτασμού_ 25ης Μαρτίου 1821

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »