Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε και φέτος ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Σε μια μικρή αλλά όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το καλό του χρόνου.

Ο ιερέας της ενορίας, Πατέρας Ευάγγελος, τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε τις πίτες ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Συνεχάρη τους Εκπαιδευτικούς των σχολείων (Νηπιαγωγείου & Δημοτικού) για το άριστο παιδαγωγικό έργο που επιτελούν το οποίο προσφέρει πολλαπλά οφέλη, πρωτίστως στα ίδια τα παιδιά και κατ’ επέκταση στους γονείς.

Ο Διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε τους Πατέρες της Ενορίας, Πατέρα Παναγιώτη και Πατέρα Ευάγγελο, για τη συνεχή παρουσία και αρωγή σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ευχαρίστησε επίσης την Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου  Νηπιαγωγείου και 1ου Δημοτικού Σχολείου, για την προσφορά τους και την μέχρι τώρα άριστη και εποικοδομητική συνεργασία, Σχολείου και Συλλόγου Γονέων και ευχήθηκε σε μαθητές, δασκάλους και γονείς καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κόπηκε μια ξεχωριστή πίτα για κάθε τμήμα τάξης και μία για τον Σύλλογο Διδασκόντων. Οι πίτες και τα δώρα των τυχερών ήταν ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι τυχεροί/ες μαθητές/μαθήτριες, που τους έτυχε το φλουρί, παρέλαβαν από ένα συμβολικό δώρο.

Καλή χρονιά με υγεία! Και του χρόνου!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »