Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 το σχολείο μας διοργάνωσε γιορτή μνήμης και τιμής στους ήρωες του Σαράντα. Τα παιδιά μπόρεσαν, επιτέλους, να συμμετέχουν στη γιορτή του σχολείου μας με χαρά και πολύ ενθουσιασμό.

Εδώ και τρία χρόνια η πανδημία, μεταξύ των άλλων, στέρησε από τα παιδιά και τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις του σχολείου μας.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης οι μαθητές και μαθήτριες της Δ’ Τάξης με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Καλαντζή Αικατερίνη.

Πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν η Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Κοντομήτρου Κωνσταντία, η Μουσικός κ. Κακουράκη Μαρία, η Θεατρολόγος κ. Φουντουλάκη Μαρία και η Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής κ. Γιαννουλάκου Βασιλική

Η γιορτή ξεκίνησε με την ανάγνωση του μηνύματος της Υπουργού Παιδείας από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Μοτσιόλα Σιδέρη.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης, μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες, τραγούδια, ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα, ανέλαβαν να ζωντανέψουν τις μνήμες εκείνων των ημερών που η πατρίδα μας έγραψε χρυσές σελίδες, τόσο στη δική της, όσο και στην παγκόσμια ιστορία. Δίκαια εισέπραξαν το χειροκρότημα όλων.

Τη γιορτή μας τίμησε με την παρουσία τους  η Πρόεδρος κ. Μανουσοπούλου Αικατερίνη και τα Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και οι γονείς των μαθητών μας.

Πριν τη μετάβαση του σχολείου για την κατάθεση στεφάνων έγινε η παράδοση από τον Διευθυντή της σημαίας στη σημαιοφόρο.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »