Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης  και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 o καθιερωμένος Αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολείου μας με την παρουσία  μαθητών γονέων και  εκπαιδευτικών.

Με τη θεία χάρη και τις ευλογίες της εκκλησίας ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά με τον Πατέρα Ευάγγελο να πραγματοποιεί τον καθιερωμένο αγιασμό! Η ημέρα του αγιασμού είναι μία ημέρα γιορτής για  όλους μας!

Μετά το πέρας του αγιασμού ο ιερέας ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή για τη νέα σχολική χρονιά.

Η εκπρόσωπος του Δήμου Καρπενησίου, Αντιδήμαρχος κ. Κονιαβίτη Εύη  απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη σειρά της καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς.

Την παράσταση έκλεψαν τα πρωτάκια που είχαν την ευκαιρία  να παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού στο προαύλιο μαζί με τους άλλους μαθητές  του σχολείου.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του σχολείου κ. Μοτσιόλας Σιδέρης αφού καλωσόρισε τους μαθητές μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ευχήθηκε μια αποδοτική, δημιουργική και αποτελεσματική σχολική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα!

 

Γονείς  και μαθητές ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δημοτικού,  την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2022-2023 και το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για τα δωράκια στους μαθητές της Α΄  Τάξης.

 

Καλή και ανέφελη σχολική χρονιά για όλους, με υγεία!

 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αποστόλου Μάριο για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »