Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στην αυλή του σχολείου, παρουσία μαθητών γονέων και εκπαιδευτικών o καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με τη θεία έμπνευση και τις ευλογίες της εκκλησίας, με φιλόδοξα σχέδια, όνειρα και ελπίδες, και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά με τους Πατέρες Παναγιώτη και Ευάγγελο να πραγματοποιούν τον καθιερωμένο αγιασμό! Η ημέρα του αγιασμού είναι μία ημέρα γιορτής για  όλους μας!

Μετά το πέρας του αγιασμού ο Πατέρας Παναγιώτης ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή για τη νέα σχολική χρονιά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής πολιτικής, Κτηνοτροφίας, Χωρικού σχεδιασμού και Προστατευόμενων περιοχών κ. Καλαντζή Αικατερίνη ευχήθηκε καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά  στους μαθητές μας, δύναμη και υπομονή στους γονείς!

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Σουλιώτης Νικόλαος  στο χαιρετισμό του ευχήθηκε με τη σειρά του υγεία, καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς.

Την παράσταση έκλεψαν τα πρωτάκια που είχαν την ευκαιρία  να παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού στο προαύλιο μαζί με τους άλλους μαθητές  του σχολείου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Μοτσιόλας Σιδέρης ο οποίος καλωσόρισε τους γονείς και τους μαθητές (ιδιαίτερα τα πρωτάκια) μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και ευχήθηκε μια αποδοτική, δημιουργική και αποτελεσματική σχολική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα! Κατόπιν γονείς  και μαθητές ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δημοτικού,  την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2022-2023 και το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Ο Διευθυντής ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τη συνεργασία, το ενδιαφέρον και την προσφορά στο σχολείο και στα παιδιά.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου πρόσφερε από ένα συμβολικό δώρο στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης.

Εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας μοίρασαν στους μαθητές ενημερωτικά φυλλάδια για την ασφάλεια στο δρόμο.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »