ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ACCENTURE A.E   https://www.accenture.com/gr-en/

Κυρίες και κύριοι.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου και οι μαθητές/τριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου αποδέχονται την προσφορά από μέρους σας των οχτώ (8) Η/Υ και εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.

Προσωπικά, ως Διευθυντής του Σχολείου εγγυώμαι ότι οι Η/Υ θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και θα αξιοποιηθούν στο έπακρο από τους Εκπαιδευτικούς μας που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πολύ καλοί γνώστες της Πληροφορικής και θα εμπλουτίσουν τη διδασκαλία τους με τη χρήση τους.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η δωρεά σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης που παρέχουμε στους μικρούς μας μαθητές και ότι θα αξιοποιηθεί μαθησιακά στο μέγιστο δυνατό.

Η υλοποίηση της δωρεάς αυτής αναδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο και μας υπενθυμίζει ότι έχουμε διαρκώς στο πλευρό μας άξιους συμπαραστάτες στο έργο μας, οι οποίοι με τη δημόσια δράση τους συμβάλουν στο κοινωνικό καλό του συνόλου.

Η προσφορά σας σε ένα σχολείο σαν το δικό μας αποκτά ξεχωριστή σημασία, σας τιμά ιδιαίτερα – αλλά ταυτόχρονα τιμά κι εμάς που αξιωνόμαστε τέτοιους φίλους και αρωγούς σε κάθε προσπάθειά μας στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Δεν σταματάμε να σχεδιάζουμε, να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας!

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και ευχόμαστε να συνεχίσετε απρόσκοπτα το πολυσήμαντο έργο σας.

 

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΣΙΔΕΡΗΣ Β. ΜΟΤΣΙΟΛΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »